עוגיות שוקולד-בוטנים
עוגיות שוקולד-בוטנים מצריכות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 18 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, סוכר מגורען, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד, עוגיות חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה, ו המבורגרים חמאת בוטנים שוקולד (מקרונים צרפתיים) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת אבקת סוכר ובוטנים עד אגוזים הם הקרקע דק מאוד (לא חתיכות אגוז גדולות צריך להיות גלוי).
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני, להביא 2 עד 3 סנטימטרים של מים לרתיחה; להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. בקערה גדולה או קערה של מיקסר, לטאטא סוכר לתוך חלבונים ביצה. הגדר קערה מעל מים רותחים במחבת (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים) ומערבבים כל הזמן עד הסוכר הוא מומס תערובת מרגישה חמה למגע.
הסר קערה מן המים, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים תערובת לבן ביצה עד פסגות עבה, נוקשה טופס. בעדינות לקפל בתערובת אגוז.
תערובת כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ 'רגיל, עם קצה כמעט נוגע קלף, צינור לתוך שטוח, 2 אינץ 'עיגולים בעובי 1/8 אינץ', 1 אינץ 'זה מזה, על שני אפיית קלף בישול מרופדת 12 על ידי 15 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 300 עד צמרות מבריקות ויבשות וקצוות סדוקים, כ 15 דקות. להתקרר לחלוטין על גיליונות אפייה (כ 1 1/4 שעות), ולאחר מכן להסיר עוגיות על ידי הרמת אותם בעדינות וקילוף נייר קלף מהתחתית.
מורחים את הצד השטוח של כל אחד ממחצית העוגיות עם כ 1 כפית שוקולד גנאש. למעלה כל אחד עם עוגייה שנייה, צד שטוח לקראת מילוי.
שוקולד ganache: בקערה חסינת חום להגדיר מעל (אבל לא נוגע) בקושי מבשלים מים במחבת, מדי פעם לערבב 6 אונקיות קצוצות מריר או שוקולד semisweet, 2 כפות שמנת, 1 כף סירופ תירס, ו 1 כף חמאה עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
הסר מהחום ולתת מגניב עד עבה אבל לא מוצק, על 15 דקות. עושה על 1 1/4 כוסות.