עוגיות שוקולד חמאת בוטנים ג'ק-או-לנטרן
עוגיות חמאת בוטנים שוקולד ג'ק-או-לנטרן עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 164 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם חמאת בוטנים, אבקת קקאו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות ג'ק-או-לנטרן, עוגיות ג'ק-או-לנטרן, ו עוגיות ג'מבו ג' ק-או-לנטרן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח; להפריש. בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכר עם מקצף חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות. הכה בתמצית ביצה ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לקערה ומכים עד רק בשילוב. הבצק צריך לבוא יחד, אם מתפורר מדי, להוסיף 1 כפית מים. טופס בצק לכדור, מכסים בניילון נצמד וצינה במקרר במשך שעה אחת.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים חצי החוצה על משטח מקומח קלות לעובי של כ 1 / 8 אינץ'.
לגזור 12 דלעות באמצעות חותך עוגיות בצורת דלעת ולהעביר גיליון אפייה מוכן. חזור עם הבצק שנותר. בעזרת סכין זיווג, חותכים את פרצופו של ג ' ק-או-לנטרן ל-1/2 מהעוגיות.
אופים עוגיות עד רק יבש על גבי, על 10 דקות.
תן מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. כאשר מקורר לחלוטין, להפיץ העליון של עוגיות חסרות פנים עם כ 1 כפית חמאת בוטנים (פחות או יותר תלוי כמה אתה אוהב חמאת בוטנים). למעלה עם עוגיית פנים להשלמת כריכים.