עוגיות שוקולד חריפות ללא גלוטן
מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 24 . אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, קיצור ללא חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו דגנים חמים ללא דגנים מהירים (ללא גלוטן, Paleo, Whole30 + טבעוני), עוגיות סנדוויץ שוקולד עם מילוי קרם שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא אגוזים, טבעוני, ידידותי Paleo), ו עוגיות מולסה מתובלות: [ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק, ידידותי לסוכרת & פחמימות נמוכות ] (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, קקאו, צ ' יפוטלה הקרקע, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר מגורען על מהירות בינונית עד צורות הדבק עבה, על 30 שניות. עצור מיקסר. לגרד את התחתית ואת הצדדים של הקערה.
תוסיף ביצה. קרם על מהירות בינונית עד אור משולב היטב, על 30 שניות. עצור מיקסר.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק יוצר, כ 2 דקות. הבצק יהיה יבש. אם לאחר שתי דקות, הבצק אינו נוצר, מוסיפים חלב כפית אחת.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח. טפיחה לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד. שתי שעות צוננות או לילה.
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף. משטח עבודת אבק בקלילות עם קמח אורז לבן.
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
חתוך לצורות. השתמשו במרית עוגיות והעבירו בצק למחבת אפייה מוכנה. עוגיות שטח 1 אינץ ' בנפרד על מחבת.
אופים עד עוגיות ארומטיות ומוצקות, על 12 דקות עבור עוגיות 3 אינץ'.
הסר מחבת מהתנור. אפשר לעוגיות להתקרר על מחבת למשך 1 דקה לפני העברה למתלה תיל. לאסוף שאריות של בצק. רול מחדש וחזור עד שכל הבצק משמש. לאחסן עוגיות מקורר במיכל אטום עד שבוע אחד.