עוגיות שוקולד טופי מסקרפונה
מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 21 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-13 דקות. לכי לחנות וקחי קצת שוקולד צ'יפס, גבינת מסקרפונה, בצק עוגיות סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שוקולד-פטל מסקארפונה, חטיפי שוקולד-שיבולת שועל טופי, ו חטיפי טופי שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
תרסיס 7 על ידי 10 3/4 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות.
הנח חתיכת 6 על 18 אינץ ' של נייר קלף במחבת, המאפשר את הנייר העודף כדי להקפיץ את הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, לשלב את בצק העוגיות, 1/2 של שוקולד קצוץ-טופי ממתקים ותמצית וניל. באמצעות אצבעות לחות, לחץ בעדינות את הבצק למחבת מוכנה. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי.
אופים במשך 12 עד 14 דקות עד הקרום הוא השחמה קלות. מגניב במשך 15 דקות.
מניחים את שבבי שוקולד ושמן צמחי בקערה בינונית.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס. לקרר את תערובת השוקולד במשך 10 דקות.
לטאטא את גבינת mascarpone עד התערובת חלקה. באמצעות מרית, להפיץ את תערובת השוקולד על קרום מקורר.
מפזרים את חתיכות השוקולד-טופי שנותרו ושקדים פרוסים על תערובת השוקולד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד שכבת השוקולד הוא מוצק.
לקלף את נייר הקלף ולחתוך ל 1 1/2 על ידי 2 אינץ ' ברים.
* הערה של קוק: כדי טוסט שקדים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f במשך 8 עד 10 דקות עד השחמה קלה.