עוגיות שוקולד-מנטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר חום, קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגיות שוקולד מנטה אבוקדו + 5 עוגיות חג בריאות, עוגיות שוקולד מנטה (עוגיות האנדים), ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח והבא 2 מרכיבים. מקציפים חמאה ו-5 המרכיבים הבאים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 עד 4 דקות או עד שמנת.
להוסיף ביצים, ולהכות עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח, ומכים רק עד מעורבב.
מחלקים בצק ל 2 מנות שוות. להשתטח לתוך דיסקים בין נייר קלף.
מגלגלים כל אחד עד עובי 1/4 אינץ'; מעבירים לתבנית אפייה, ומקררים 30 דקות.
מניחים 1 דיסק בצק על משטח העבודה, ולהסיר את הגיליון העליון של נייר קלף.
חותכים עם חותך עגול 2 1/2 אינץ קל מקופל, rerolling שאריות פעם אחת; מניחים 1 אינץ ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה מצופה נייר קלף.
מפזרים 1 כפית. סוכריות מנטה מרוסקות על כל עוגייה. חזור על הנוהל עם בצק שנותר ממתקים.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד המשרד.
להעביר עוגיות למתלה תיל, ומגניב.
עוגיות שוקולד לבן Linzer: להכין לפי ההוראות דרך צעד
גזרו מרכזים ממחצית העוגיות עם חותך עגול 1 1/2 אינץ ' מקופל קלות.
מפזרים 1 כפית. סוכריות מנטה מרוסקות על כל עוגייה חלולה. המשך עם שלב
מורחים 1 כפית. ציפוי וניל נמס על גבי עוגיות מוצקות; למעלה עם עוגיות חלולות. עושה 2 תריסרים. ידיים על 45 דקות.; סה " כ 1 שעה, 40 דקות.