עוגיות שוקולד מרבל דלעת
מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, דלעת, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד מצופה בדלעת, עוגת דלעת עם לחם שוקולד, ו עוגת גבינה מצופה שוקולד דלעת-פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן בצק דלעת ראשון. חמאת שמנת וסוכר חום. מערבבים בדלעת, ביצה ווניל. הכה ב תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתייה ומלח, לוודא שהם מעורבים היטב, ולאחר מכן להוסיף קמח ומערבבים עד שהוא נספג.
מניחים במקרר כדי להירגע בזמן שאתה עושה את השוקולד dough.To הפוך את בצק השוקולד, חמאת שמנת ושני הסוכרים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב. הכה באבקת הקקאו, ולאחר מכן הכה בסודה לשתייה ומלח.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא כמעט מעורבב, ולאחר מכן מוסיפים שבבי ומערבבים עד שבבי מעורבבים וכל הקמח נספג.בצק שוקולד צריך להיות יבש למדי, אבל אם זה לא, לצנן אותו במשך כ -30 דקות.צרו עוגיות. לאסוף בצק שוקולד וצורה לתוך תילי גודל כדור גולף. עבודה תלולית אחת בכל פעם, לשבור תלולית בצק שוקולד במחצית ולמחוץ כדור בגודל מסטיק גדול של בצק דלעת בין (ראה תמונה בתחתית).
מניחים על קלף מרופד יריעות עוגיות מרווחים 3 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות ב 350 מעלות במשך 13-15 דקות או עד שהם מופיעים להגדיר.
בואו להתקרר על גיליון במשך 5 דקות.
מעביר מתלה תיל כדי לסיים קירור.