עוגיות שוקולד מריר מנוונות
בראוניז שוקולד מריר דקדנטי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, ביצי שוקולד מצופה פסטל ממתקים, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרנולה שוקולד מריר מנוונת, פודינג שוקולד צ'יה מנוון, ו עוגיות שוקולד מנוונות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325 למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
אופים 24 עד 26 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי.
בסיר קטן, קרם חום, מעל חום בינוני, כמעט רותחים.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד. מערבבים 3 עד 5 דקות או עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה על פני בראוניז מקורר, באמצעות מרית קטנה כדי להפיץ אותו באופן שווה מעל. נקודה העליון של בראוניז עם פסטל ממתקים מצופה ביצים, הצבת אותם במרווחים אפילו כך אחד הוא על כל בראוני. השתמשו ב-12 בראוניז גדולים יותר, 24 בראוניז קטנים יותר.
מקררים את הבראוניז למשך 30 דקות.
חותכים ל 4 שורות על ידי 3 שורות עבור בראוניז גדולים או 6 שורות על ידי 4 שורות עבור 24 בראוניז.