קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

עוגיות שוקולד מריר מנוונות

עוגיות שוקולד מריר מנוונות
בראוניז שוקולד מריר דקדנטי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך שמנת כבדה, ביצי שוקולד מצופה פסטל ממתקים, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרנולה שוקולד מריר מנוונת, פודינג שוקולד צ'יה מנוון, ו עוגיות שוקולד מנוונות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325 למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוניתערובת בראוני
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
אופים 24 עד 26 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בסיר קטן, קרם חום, מעל חום בינוני, כמעט רותחים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד. מערבבים 3 עד 5 דקות או עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה על פני בראוניז מקורר, באמצעות מרית קטנה כדי להפיץ אותו באופן שווה מעל. נקודה העליון של בראוניז עם פסטל ממתקים מצופה ביצים, הצבת אותם במרווחים אפילו כך אחד הוא על כל בראוני. השתמשו ב-12 בראוניז גדולים יותר, 24 בראוניז קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מקררים את הבראוניז למשך 30 דקות.
8
חותכים ל 4 שורות על ידי 3 שורות עבור בראוניז גדולים או 6 שורות על ידי 4 שורות עבור 24 בראוניז.