תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שוקולד מריר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לך אבקת אפייה, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד מרירות, עוגיות שוקולד צ'יפס מרירות, ו חמוציות, עוגיות שוקולד צ'יפס מרירות בתערובת צנצנת.
הוראות
1
לטאטא יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען, בתוספת תוספת, לפי הצורך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
היכו יחד חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות במערבל לעמוד (רצוי מצויד מצורף משוט) או 4 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
Planters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מוסיפים ביצה ווניל, מכות עד בשילוב. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
4
מוסיפים שוקולד ואגוזים ומערבבים עד רק בשילוב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים את הבצק עד לקבלת 30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
6
רול 1 כף scant של בצק לתוך כדור 1 אינץ', ואז לשטח מעט עם כף היד שלך כדי ליצור דיסק עבה 1/3 אינץ ' מעיל עם סוכר ממתקים. הפוך יותר עוגיות באותו אופן, סידור אותם 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים אפייה ungreased.
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע האפייה, עד שהם מתנפחים וחולצות לפצח מעט, 8 עד 10 דקות בסך הכל, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. תחליק עוגיות עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
דמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 1 שבוע.