קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד משולשות

עוגיות שוקולד משולשות
עוגיות שוקולד משולשות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד צ'יפס, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 10%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות בוטנים משולשות, עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים, ו עוגיות שוקולד משולשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בקלף. בסיר בינוני כבד על אש נמוכה ממיסים 2 כפות. חמאה עם שוקולד חצי מתוק, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח על דף קלף. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה מקציפים 8 כפות שנותרו. חמאה עם סוכר עד אור, כ 3 דקות. להפחית מהירות כדי בינוני-נמוך ולהוסיף ביצים 1 בכל פעם, גירוד למטה הצדדים של קערת לפי צורך. (הבלילה תיראה מקומטת.) מקציפים בתערובת שוקולד מומסת ווניל לתערובת אחידה. במהירות המיקסר הנמוכה ביותר מערבבים פנימה תערובת קמח ואז שוקולד חלב צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
זרוק על ידי כפות 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה ואפה עד שהקצוות יציבים, 10 עד 12 דקות, סדינים מסתובבים מלפנים לאחור ומלמעלה למטה באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן להתקרר על סדינים על מתלים תיל למשך 5 דקות, ואז הסר עוגיות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
6
בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים (אל תתנו למים לרתוח), ממיסים שוקולד צ ' יפס לבן עם קיצור, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוציאים את הקערה מהתבנית ונותנים לתערובת להתקרר מעט. טובלים חצי מכל עוגיה בתערובת שוקולד לבן, נותנים עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים על נייר שעווה או קלף ומניחים לעמוד עד שהשוקולד מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)