המתכון עוגיות סטאוט שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, בירה סטאוט, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות שוקולד סטאוט, עוגיות שוקולד סטאוט, ו עוגיות שיבולת שועל סטאוט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הקקאו, סוכר, קמח, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
4
בקערת ערבוב בינונית נוספת, לשלב את סטאוט, חמאה מומסת, ווניל. הכה בביצים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
סטאוט
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מערבבים בשמנת חמוצה עד משולב היטב וחלק. בהדרגה לערבב את החומרים יבשים לתערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
6
שומן קל 24 קופסאות מאפינס. מחלקים את הבלילה שווה בין קופסאות מאפין, ממלאים כל 3/4 מלא.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
7
אופים במשך כ 12 דקות ולאחר מכן לסובב את המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
אופים עוד 12 עד 13 דקות עד עלה, כיפה יפה, ולהגדיר באמצע אבל עדיין רך ועדין. מגניב לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית עם מערבל יד, להכות את גבינת שמנת במהירות בינונית עד אור ורך. בהדרגה לנצח את השמנת הכבדה. במהירות נמוכה, לאט לערבב את הסוכר ' ממתקים עד משולב וחלק. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש. ציפוי יכול להתבצע כמה שעות קדימה, כל הזמן מכוסה מקורר.