עוגיות שוקולד עם גאנש כתום
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגיות שוקולד עם גנאש תפוזים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשליש התחתון של תנור andupper; מחממים ל 325°f. Line3 גליונות אפייה ללא מסגרת עם parchmentpaper. Pulse 1 כוס אבקת סוכר andalmonds במעבד מזון עד האגוזים הםקרקע דקה מאוד (אבל לא כדי להדביק),60-90 שניות.
הוסף אבקת קקאו andremaining 1 כוס אבקת סוכר; תהליך toblend היטב. לנפות תערובת באמצעות meshstrainer בינוני לתוך קערה גדולה; discardlarger שקדים חתיכות הנותרים מסננת (אם יותר מ 1 כף נשאר, pulse nutsagain במעבד מחדש לנפות).
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/3 כוס eggwhites בקערה בינונית על speeduntil בינוני לבן מקציף, על 1 דקה. Withmixer על מהירות בינונית-נמוכה, בהדרגה addsugar על ידי כפות. להגביר מהירות tomedium-גבוה; לנצח עד פסגות המשרד טופס.
מערבבים הנותרים 3 כפות חלבונים ביצה. Foldmeringue לתוך מרכיבים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב היטב בין תוספות.
מרנג כפית לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור רבע sizerounds על 2 של 3 מוכן bakingsheets, מרווח 1" זה מזה.
בואו לעמוד עד העליוניםייבש, כ -10 דקות.
אופים עוגיות, סדינים מסתובבים חצי דרך אפייה, עד נפוח ויבש, על16 דקות. להחליק עוגיות על parchmentonto מתלה תיל.
בואו להתקרר לחלוטין.חזור עם הבלילה שנותרה על גיליון השלוש.
מניחים שוקולד וחמאה בקערת אמדיום. להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום; מערבבים בגוון כתום, ציפורן, allspice, ומלח.
יוצקים creammixture חם על שוקולד וחמאה; חלקה whiskuntil. מקררים עד המשרד, about20 דקות.
כפית גנאש לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור about1 כפית גנאש על צד שטוח של 1 עוגייה, עוזב 1/4" -1/8 " גבול רגיל. למעלה עם עוגיה שנייה, צד שטוח למטה. חוזר עם העוגיות הנותרות וגנאש.
מברשת צמרות עם אבק זהב,אם תרצה.
Layerin מיכל אטום בין גיליונות נייר קלף להכניס למקרר overnight.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.
תן לחזור לחדר במצב רוחלפני ההגשה.