קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד עם גאנש כתום

עוגיות שוקולד עם גאנש כתום
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגיות שוקולד עם גנאש תפוזים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסדרים מדפים בשליש התחתון של תנור andupper; מחממים ל 325°f. Line3 גליונות אפייה ללא מסגרת עם parchmentpaper. Pulse 1 כוס אבקת סוכר andalmonds במעבד מזון עד האגוזים הםקרקע דקה מאוד (אבל לא כדי להדביק),60-90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הוסף אבקת קקאו andremaining 1 כוס אבקת סוכר; תהליך toblend היטב. לנפות תערובת באמצעות meshstrainer בינוני לתוך קערה גדולה; discardlarger שקדים חתיכות הנותרים מסננת (אם יותר מ 1 כף נשאר, pulse nutsagain במעבד מחדש לנפות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
נייר אורזנייר אורז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1/3 כוס eggwhites בקערה בינונית על speeduntil בינוני לבן מקציף, על 1 דקה. Withmixer על מהירות בינונית-נמוכה, בהדרגה addsugar על ידי כפות. להגביר מהירות tomedium-גבוה; לנצח עד פסגות המשרד טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים הנותרים 3 כפות חלבונים ביצה. Foldmeringue לתוך מרכיבים יבשים ב 2 תוספות, ערבוב היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
מרנג כפית לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור רבע sizerounds על 2 של 3 מוכן bakingsheets, מרווח 1" זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
בואו לעמוד עד העליוניםייבש, כ -10 דקות.
7
אופים עוגיות, סדינים מסתובבים חצי דרך אפייה, עד נפוח ויבש, על16 דקות. להחליק עוגיות על parchmentonto מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו להתקרר לחלוטין.חזור עם הבלילה שנותרה על גיליון השלוש.
1
מניחים שוקולד וחמאה בקערת אמדיום. להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר מהחום; מערבבים בגוון כתום, ציפורן, allspice, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יוצקים creammixture חם על שוקולד וחמאה; חלקה whiskuntil. מקררים עד המשרד, about20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
כפית גנאש לתוך שקית מאפה בכושר עם קצה 1/4". (לחלופין, כפית לתוך שקית מקפיא אפלסטית, ואז לחתוך 1/4 " את הפינה של התיק.) טוויסט העליון של שקית צינור about1 כפית גנאש על צד שטוח של 1 עוגייה, עוזב 1/4" -1/8 " גבול רגיל. למעלה עם עוגיה שנייה, צד שטוח למטה. חוזר עם העוגיות הנותרות וגנאש.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
מברשת צמרות עם אבק זהב,אם תרצה.
6
Layerin מיכל אטום בין גיליונות נייר קלף להכניס למקרר overnight.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. תמשיך לעבוד.
7
תן לחזור לחדר במצב רוחלפני ההגשה.