עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 116 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים עד 218°. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לטאטא קמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד משולב היטב, 2-3 דקות.
מוסיפים ביצה ווניל; להכות על מהירות בינונית גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה, 2-3 דקות.
מוסיפים מרכיבים יבשים, מפחיתים מהירות לנמוך ומערבבים רק כדי להתמזג. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
כף גדושה כפות של בצק על דפי אפייה מוכנים, מרווח 1/2" זה מזה.
אופים, מחבתות מסתובבות באמצע, עד הקצוות הם חום זהוב, 6-8 דקות.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר, או להקפיא עוגיות עד 2 חודשים.