קושימומחה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות שוקולד צ'יפס גורמה

עוגיות שוקולד צ'יפס גורמה
אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות גורמה, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות.

הוראות

1
היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות. התערובת תהפוך חיוורת וקלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצה לתערובת חמאה, מכים עם מיקסר עד שמנת, על 1 דקה. מקציפים וניל, סודה לשתייה ו salt.By יד, מערבבים בקמח עד רק מעורבב; מערבבים בשוקולד צ ' יפס.באמצעות כמות נדיבה מאוד כף כף, לאסוף 14 ערימות של בצק ולסדר על צלחת מרופדת רדיד. צ ' יל עד המשרד (מומלץ) או לאפות מיד.מחממים תנור ל 350 מעלות f או עבור קצוות מצננים ומרכזים רכים יותר, 191°. Have מוכן שני ungreased או רדיד מצופה גליונות עוגיות. אתה יכול קו אותם עם קלף אם אתה רוצה, אבל הם העוגיות יתפשטו פחות אם אתה משתמש בנייר כסף רגיל או פשוט להשאיר את יריעות העוגיות ungreased.מסדרים ערימות בצק במרחק של כ-2 וחצי סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות (7 לסדין).תלחץ קצת על המרכזים למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים גיליון 1 בכל פעם על מתלה מרכז במשך כ 12-15 דקות או עד הקצוות הם השחמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו עוגיות להתקרר על גיליון עוגיות במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®