מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם 74 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טבעוני ללא גלוטן עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חלב קשיו, ללא חלב ללא הידרוגנציה מרגרינה, ארוחת זרעי פשתן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן הטובות ביותר, ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן של קלארק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350ºF.קו 2 אפיית גיליונות עם סחף או נייר קלף.שעועית מחית ומשקאות חלב במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10 כוסות מים קרים, מחולקות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר 1/2 מחית כוס ומקרר את השאר לשימוש אחר.באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד מרגרינה ללא חלב, קיצור, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
¼ כוס קמח גדושה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
הוסף את 1/2 כוס שעועית לבנה מחית והן תמציות להכות במהירות בינונית עד בשילוב טוב.
4
מוסיפים קמח חומוס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח ים וקינמון, ומערבבים במהירות נמוכה רק עד לשלב לחלוטין, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס ביד.באמצעות כף למדוד, לעשות 12 תלוליות מרווחים באופן שווה על כל גיליון אפייה מוכן.עם האצבעות שלך, לחץ בעדינות כל תל לתוך עוגייה בגובה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
קמח חומוס
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים גיליונות אפייה על מדפים מרכזיים ואופים במשך 14 עד 16 דקות, סדינים מסתובבים אחרי 7 דקות, או עד שרק מתחיל להפוך את קצוות הזהב.אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה הממוקמת על מתלה תיל.