עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם 74 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טבעוני ללא גלוטן עוגיות שוקולד צ'יפס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חלב קשיו, ללא חלב ללא הידרוגנציה מרגרינה, ארוחת זרעי פשתן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן הטובות ביותר, ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן של קלארק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF.קו 2 אפיית גיליונות עם סחף או נייר קלף.שעועית מחית ומשקאות חלב במעבד מזון עד חלקה.
הסר 1/2 מחית כוס ומקרר את השאר לשימוש אחר.באמצעות מיקסר חשמלי, קרם יחד מרגרינה ללא חלב, קיצור, וסוכר.
הוסף את 1/2 כוס שעועית לבנה מחית והן תמציות להכות במהירות בינונית עד בשילוב טוב.
מוסיפים קמח חומוס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח ים וקינמון, ומערבבים במהירות נמוכה רק עד לשלב לחלוטין, מגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס ביד.באמצעות כף למדוד, לעשות 12 תלוליות מרווחים באופן שווה על כל גיליון אפייה מוכן.עם האצבעות שלך, לחץ בעדינות כל תל לתוך עוגייה בגובה 1/2 אינץ'.
מניחים גיליונות אפייה על מדפים מרכזיים ואופים במשך 14 עד 16 דקות, סדינים מסתובבים אחרי 7 דקות, או עד שרק מתחיל להפוך את קצוות הזהב.אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה הממוקמת על מתלה תיל.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.