עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות ללא גלוטן
אם יש לך מסטיק xanthan, סודה לשתיה, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות (ללא גלוטן), עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות {דגנים חינם, סוכר חינם, חמאה חינם} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמן, התאדו מיץ קנים, רסק תפוחים, אבקת קקאו, מלח ווניל. בקערה בינונית אחרת, לטאטא יחד את הקמח, ארוחת פשתן, סודה לשתיה, מסטיק xanthan. באמצעות מרית גומי, בזהירות להוסיף את החומרים יבשים לתערובת הרטובה לשלב עד הבצק נוצר. מקפלים בעדינות את שבבי השוקולד רק עד שהם מופצים באופן שווה לאורך הבצק.
באמצעות מלון-baller או כף, לגרוף את הבצק על גיליונות אפייה מוכן, ריווח אותם 1 אינץ ' זה מזה. בעדינות לחץ על כל אחד עם העקב של היד שלך כדי לעזור להם להתפשט.
אופים על המדף המרכזי במשך 14 דקות, סיבוב המגשים 180 מעלות לאחר 7 דקות. העוגיות יהיו פריכות בקצוות ורכות במרכז.
תן לעוגיות לעמוד על תבנית האפייה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר את העוגיות מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני הכיסוי. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.