זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס שערורייתיות, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שערורייתיות, ו עוגיות שוקולד שערורייתיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד חלקה. מערבבים בחמאת בוטנים, וניל וביצה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
סוכר חום
סוכר מגורען
וניל
חמאה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך הבלילה רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
4
מערבבים את שיבולת השועל ושוקולד צ ' יפס עד מופץ באופן שווה. טיפה על ידי כף חופנים על כדי משומן קלות גיליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
עוגיות
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות מתחילים חום. מגניב על גליונות עוגיות במשך כ 5 דקות לפני העברה מתלים חוט להתקרר לחלוטין.