עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו, עוגות שחור לבן של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 3 דפי אפייה עם נייר קלף.
מערבבים חמאה וסוכר בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה עד שהם משולבים היטב.
מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים עד שהם משולבים.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, ומלח.
תוסיף את שיבולת השועל. בשתי תוספות, לערבב מרכיבים יבשים אלה לתערובת החמאה. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי, לוודא את הבצק מעורבב היטב.
לגרוף את הבצק לחתיכות בגודל כפית מעוגלות לגלגל אותם לכדורים. רווח אותם באופן שווה על סדיני האפייה. עם החלק התחתון של כוס או כוס מדידה, לשטח כל כדור לתוך דיסק.
אופים את העוגיות במשך כ 15 דקות, מסובב את המחבתות באמצע הדרך למרות האפייה, עד עוגיות זהובות חום פריך על הקצוות עדיין רך באמצע.
הסר מהתנור ולתת עוגיות לבוא לטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את המילוי, להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר בגודל בינוני.
מניחים קערת מתכת עם שוקולד לבן על הסיר ומכבים את החום.
מערבבים את השוקולד עם מרית גומי כפי שהוא נמס.
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, לשלב חמאה, גבינת שמנת, ומלח.
מערבבים על מהירות בינונית, גירוד הקערה למטה כמה פעמים עם מרית גומי, עד חמאה וגבינת שמנת משולבים היטב, אבל לא מוקצף.
יוצקים את השוקולד הלבן המומס בבת אחת תוך חמימות ומערבבים במהירות בינונית עד שהוא מעורבב היטב. בשלב זה, המילוי יכול להיות מגורד לתוך מיכל אחסון מקורר לפחות 1 שעה או יותר.
קח את המילוי מתוך המקרר 30 דקות לפני שאתה מוכן למלא את העוגיות. אם המילוי הוא עדיין קשה מדי לעבוד עם, לגרד אותו לתוך קערה של מערבל לעמוד לאט לערבב אותו עם קובץ מצורף משוט עד שהוא קרמי וקל יותר להפיץ. צינור או כפית את המילוי על חצי מהעוגיות ולמעלה עם החצי השני.
אם המילוי הפך רך מדי, פופ את המגש של עוגיות למקפיא במשך 10 דקות.