עוגיות שיבולת שועל דניות
עוגיות שיבולת שועל דני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. והוא מספק כ 60 מנות . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שיבולת שועל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שיבולת שועל דנית גבינת שמנת אוכמניות, שעועית וניל עוגיות חמאה דניות, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה, מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים את החמאה, סוכר 1 כוס ממתקים, ווניל עד שהתערובת חלקה וקרם. מערבבים בתערובת הקמח; מערבבים בעדינות את שיבולת השועל ואת הפקאן ומערבבים קלות עד לשילוב.
עם כפית, טיפה על 1 כף קטנה של בצק לכל עוגייה על תבנית אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -20 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הזזת עוגיות עם סוכר של ממתקים.