עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים זה צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל הצימוקים של אמא, עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. כמו תבנית אפייה עם נייר קלף.
מוסיפים 1/2 כוס מים פקאן וצימוקים, ואז מיקרוגל במשך 90 שניות. אפשר לצימוקים ופקאנים לשבת על הדלפק במשך כ -10 דקות.
מסננים את הצימוקים ואת הפקאן ומניחים בצד.
בקערה גדולה, משלבים את החמאה והסוכרים ומכים עם מיקסר חשמלי עד שמנת מאוד.
מוסיף את תמצית וניל וביצים, ולהכות שוב עד מעורב.
בקערה קטנה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מוסיף את שיבולת השועל, צימוקים ופקאנים.
זרוק כפות ערמות של הבלילה על גיליון אפייה מוכן. תשאיר הרבה מקום לעוגיות להתפשט.
אופים עד שהעוגיות מבושלות באמצע, 10 עד 12 דקות.
הסר את העוגיות מהתנור. מגניב על תבנית אפייה במשך כ 3 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.