עוגיות שיבולת שועל וצימוקים לסנטה
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, צימוקים, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים, עוגיות שיבולת שועל צימוקים, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.מערבבים היטב את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון יחד בקערה.
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים היטב. הגדר aside.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים עד אור שמנת.
מוסיף את הוניל והביצה ומכה רק עד מעורב. באמצעות המהירות הנמוכה ביותר של מיקסר (או ביד), מערבבים בתערובת הקמח, ואחריו צימוקים ואגוזים. הבלילה תהיה עבה מאוד.לאסוף כפות מעוגלות מאוד בנדיבות (אתה תהיה באמצעות כ 2 כפות בסך הכל) של בצק וצורה לתוך כדורים צפופים.
שים את הכדורים על צלחת וצינה עד מוכן להשתמש או לאפות מיד.
אופים במשך 10-12 דקות ב 177°.
בואו להתקרר על גיליונות אפייה במשך כ 2 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל.