גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות חמוציות-אגוז שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל חמוציות אגוז, ו עוגיות שיבולת שועל שערורייתיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים שיבולת שועל, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון; להפריש.לנצח חמאה וסוכרים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים ביצה וניל; לנצח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תערובת שיבולת שועל לתערובת חמאה ומערבבים עד מעורב חלקית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
מוסיפים 1/3 אגוזים כוס 1/3 חמוציות כוס ומערבבים עד מעורבב באופן מלא. לגרוף את הבצק על ידי כפות מעוגלות וצורה לתוך כדורים. שטוחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
6
מערבבים את האגוזים השמורים והאוכמניות יחד ולחץ כמה בעדינות לתוך החלק העליון . מסדרים 2 אינץ ' בנפרד על גליונות עוגיות ו-b על המדף המרכזי במשך 12-15 דקות, עד עוגיות זהובות חום, אבל עדיין רך. מגניב על הסדינים במשך כמה דקות ולאחר מכן להעביר מתלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים