עוגיות שיבולת שועל צימוקים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות שיבולת שועל צימוקים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 75 מנות עם 180 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו סודה לשתייה, שיבולת שועל לבישול מהיר, אגוזי מלך ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך עצום. מתכונים דומים: עוגיות צימוקים שיבולת שועל, עוגיות צימוקים שיבולת שועל, ו עוגיות צימוקים שיבולת שועל.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ואווריריים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים במים וניל.
שלב את שיבולת השועל, הקמח, המלח, הקינמון והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. (
מעבירים לקערה גדולה יותר במידת הצורך.) מערבבים פנימה את הצימוקים, השוקולד צ ' יפס, האגוזים והקוקוס.
זרוק על ידי כפות 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 12-14 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות שיבולת שועל עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45]()
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו