קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

עוגיות שכבת מנטה

עוגיות שכבת מנטה
עוגיות שכבת מנטה דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3108 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 142 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד, צבע מאכל, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגיות שכבת מנטה, בראוניז מנטה שכבה משולשת, ו עוגת שכבות קליפת מנטה.

הוראות

1
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה וסוכר עד חיוור ורך, על 4 דקות. בינתיים, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עם ריצת מיקסר, מוסיפים ביצה וחלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תוסיף וניל. לאט להוסיף תערובת קמח ולהכות על נמוך רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מחלקים את הבצק לשלישים. צור שליש לדיסק; להפריש. להחזיר שליש נוסף למיקסר, להעלות את המהירות בינונית-נמוכה, ולהוסיף 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל אדום; צורה לדיסק ולהניח בצד. קערה ערבוב נקי מצורף משוט. שים את שליש הבצק האחרון בקערת ערבוב והכה הנותרים 1/4 כפית. תמצית מנטה וצבע מאכל ירוק; צורה לדיסק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
צייר 6-by 8-in. מלבן על גיליון נייר שעווה. הפוך את הסדין וקפל אותו קלות. עבודה עם דיסק אחד בכל פעם, לשים את הבצק במרכז המלבן. באמצעות מערוך מקור קל, האצבעות שלך, מגרדת מאפה או סרגל, רול וצורה כל דיסק כדי להתאים מלבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
שכבה כל מלבן בצק בין גיליונות נייר שעווה וצינה לפחות 30 דקות ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות לפני המשך.
8
לקלף נייר שעווה ממלבנים ולשים גיליון אחד על הדלפק; להשליך את השאר. מניחים בצק ירוק על נייר שעווה. למעלה עם בצק אדום, רירית אותם באופן שווה ככל האפשר, ולחץ בעדינות למטה. בצק אדום עליון עם בצק רגיל. בעדינות לגלגל בצק מחסנית עם סיכה מתגלגל לאטום שכבות, ולאחר מכן לקצץ קצוות לא אחידים עם סכין חדה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
הערה: חנות עוגיות, מנטה בסופו של דבר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב או במקרר עד 1 שבוע. להקפיא עוגיות עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
גליל פירותגליל פירות
10
חותכים את ערימת הבצק לאורכו לשלושה 2-in.- עמודים רחבים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
חותכים כל עמודה לרוחב לתוך 1/3-in.- חתיכות עבות.
12
להניח חתיכות 2 ב. מלבד על 3 דפי אפייה מרופדים בקלף. להקפיא 30 עד 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים עוגיות 7 דקות, ולאחר מכן להחליף עמדות של גיליונות אפייה ואופים עד תחתית הם חום זהוב בהיר, 7 דקות יותר. (ייתכן שיהיה עליך לאפות ב 2 קבוצות אם התנור שלך לא יחזיק 3 גיליונות אפייה; לשמור על עוגיות במקפיא עד מוכן לאפות.) עוגיות מגניב על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
לשים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום שיתאים מעל סיר עם כמה סנטימטרים של מים בו (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים); להגדיר קערה בצד. להביא מים לרתיחה חשופה, לכבות חום, ולהגדיר קערה על מים. מערבבים שוקולד עד נמס וחלק. טובלים כל עוגייה על 1/2 ב. לתוך שוקולד, ואז לטבול לתוך או מפזרים ממתקים מרוסקים. הגדר על נייר שעווה להקשיח (או לצנן במקרר 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר