עוגיות שמנת במילוי דלעת
ביסקוויטים מלאים בדלעת עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. לכו לחנות והרימו ביסקוויטים מתקלפים, דלעת, סוכר של קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגיות שמנת במילוי דלעת, עוגיות ממולאות בקר ברביקיו, ו עוגיות קמח תירס מלאות גבינה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את ששת המרכיבים הראשונים לתערובת אחידה; מניחים בצד. על משטח מקומח קלות מרדדים כל ביסקוויט ל -6 אינץ'. מעגל.
מורחים 1/3 כוס תערובת גבינת שמנת על מחצית מכל ביסקוויט. הביאו בצק מהצד הנגדי מעל המילוי רק עד שהקצוות נפגשים; צובטים תפרים לאיטום.
בטיגון עמוק בשומן, מחממים שמן ל-375 זוגות. מטגנים ביסקוויטים, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מסננים על מגבות נייר. אבק עם סוכר של קונדיטורים כשהוא חם אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.