עוגיות תחרה אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות תחרה אגוזי לוז. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח זהב, גבישי קפה נמס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תחרת אגוזי לוז, עוגיית תחרת אגוזי לוז טבולה שוקולד, ו עוגיות תחרה של Gg (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F (אם משתמשים ביריעת עוגיות כהה או לא דביקה, מחממים תנור ל-350F). בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום, גבישי קפה וסירופ תירס.
חום רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום. מערבבים בקמח, קקאו, אגוזי לוז ווניל עד מעורבב.
חם ungreased גיליון עוגיות בתנור במשך 5 דקות. על גיליון עוגיות חם, טיפה תערובת אגוזי לוז על ידי כפית 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים 5 עד 7 דקות או עד עוגיות להתפשט רזה הם חום עמוק. מגניב 1 דקה; עובד במהירות עם מרית, להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
בשקית קטנה לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום שבבי אפייה לבנים ושמן; שקית חותם. מיקרוגל על 1 דקה גבוהה. בעדינות לסחוט שקית עד שבבים חלקים.
תחתוך את הפינה הקטנה של התיק. לסחוט שקית כדי להפוך עיצוב פתית שלג על עוגיות עם זיגוג.