כרוב כבוש V
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sauerbraten V. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, עלי דפנה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: כרוב כבוש, כרוב כבוש, ו כרוב כבוש.
הוראות
לשפשף את הצלי עם מלח ופלפל ומניחים בקערת מתכת גדולה. בסיר בינוני, לשלב יין, חומץ 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מערבבים שום, בצל, עלי דפנה, פלפל, סוכר וציפורן ושופכים את המרינדה על הבשר. מכסים ומקררים 12 שעות או לילה.
הסר את הבשר מן המרינדה ביסודיות לטפוח יבש. לדלות 1 כוס קמח (עשוי להשתמש פחות או יותר במידת הצורך).
מחממים שומן חזיר בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צלי חום בטפטופים מכל הצדדים.
יוצקים חצי המרינדה, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד מכרז, 3 שעות.
הסר בשר למגש. להגדיל את החום בינוני גבוה; לערבב 2 כפות קמח עם 2 כפות מים ולהוסיף למחבת, ערבוב עד רוטב מתעבה. מערבבים שמנת חמוצה.