קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

כרוב כבוש V

כרוב כבוש V
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sauerbraten V. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 84 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, עלי דפנה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. מתכונים דומים: כרוב כבוש, כרוב כבוש, ו כרוב כבוש.

הוראות

1
לשפשף את הצלי עם מלח ופלפל ומניחים בקערת מתכת גדולה. בסיר בינוני, לשלב יין, חומץ 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מערבבים שום, בצל, עלי דפנה, פלפל, סוכר וציפורן ושופכים את המרינדה על הבשר. מכסים ומקררים 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
חומץחומץ
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
בקרבקר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
הסר את הבשר מן המרינדה ביסודיות לטפוח יבש. לדלות 1 כוס קמח (עשוי להשתמש פחות או יותר במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
3
מחממים שומן חזיר בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. צלי חום בטפטופים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
יוצקים חצי המרינדה, להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד מכרז, 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
5
הסר בשר למגש. להגדיל את החום בינוני גבוה; לערבב 2 כפות קמח עם 2 כפות מים ולהוסיף למחבת, ערבוב עד רוטב מתעבה. מערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מיםמים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים רוטב על בשר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר