עוגיות תלתן
עוגיות קלוברליף אורכות בערך 40 דקות מתחילתן ועד סופן. קינוח זה מכיל 182 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-30 מנות. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם סודה לשתייה, שוקולד, תמצית וניל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוגיות סהר עם שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , עוגיות קראנץ' שוקולד צ'יפס ותות , ועוגיות טבעוניות עם דלעת ושוקולד צ'יפס .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו את החמאה, השומן והסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו ביצה ווניל.
ערבבו את הקמח, סודה לשתייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת הקרם וערבבו היטב.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
הוסיפו שוקולד צ'יפס למנה אחת, חמאת בוטנים למנה השנייה ושוקולד מומס למנה השלישית. כסו וקיררו במשך שעתיים או עד שהתערובת יציבה.
גלגלו חצי כפית בצק לכדורים. עבור כל עוגייה, הניחו שלושה כדורים (אחד מכל בצק) כשקצוותיהם נוגעים על גבי תבניות אפייה לא משומנות ליצירת עלה תלתן.
מניחים את העוגיות במרחק של 5 ס"מ זו מזו.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 7-9 דקות או עד להזהבה. קררו במשך דקה לפני הוצאה לרשת צינון.