קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

קאסולה עם קונפי ברווז

קאסולה עם קונפי ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה עם קונפי ברווז. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מים, מניה של עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל ברווז ונקניקיות, קאסולה אפונה שחורה וברווז, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף את pancetta ומבשל על חום מתון עד השומן כבר שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השעועית, ענפי הקורנית, המים והמלאי ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד השעועית הם אל דנטה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים את שיני השום לשעועית ומבשלים עד השום והשעועית רכים, כ -15 דקות. זרוק את זרזי הקורנית. מתבלים את השעועית במלח ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את הסיר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
לחמם את השעועית מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה גדולה ועמוקה. לקנן את רגלי הברווז, נקניק שום ובייקון לתוך השעועית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים במשך כ 40 דקות, עד cassoulet מבעבע וכל הבשר חם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
13
מפזרים את פירורי הלחם והפטרוזיליה על הקסטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur
שאטו Jalousie Beaulieu הוא יין משובח עם אף אלגנטי, מסומן על ידי פירות אדומים ותבלינים. החיך בעל מרקם בשרני וטאנינים עדינים.