תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה עם קונפי ברווז. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מים, מניה של עוף, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תבשיל ברווז ונקניקיות, קאסולה אפונה שחורה וברווז, ו קסולה של שעועית לבנה, נקניק וברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף את pancetta ומבשל על חום מתון עד השומן כבר שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השעועית, ענפי הקורנית, המים והמלאי ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף מדי פעם, עד השעועית הם אל דנטה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים את שיני השום לשעועית ומבשלים עד השום והשעועית רכים, כ -15 דקות. זרוק את זרזי הקורנית. מתבלים את השעועית במלח ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים את הסיר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
חתוך לקוביות, 1)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
לחמם את השעועית מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
מעבירים את השעועית לתבנית אפייה גדולה ועמוקה. לקנן את רגלי הברווז, נקניק שום ובייקון לתוך השעועית.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים במשך כ 40 דקות, עד cassoulet מבעבע וכל הבשר חם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
13
מפזרים את פירורי הלחם והפטרוזיליה על הקסטה ומגישים.
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Jalousie Beaulieu בורדו Superieur עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.