עוגיית השוקולד צ'יפס הטובה ביותר אי פעם
עוגיית השוקולד צ'יפס הטובה ביותר אי פעם עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש בידכם סודה לשתייה, סוכר חום, ביצים ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות השוקולד צ'יפס הטובות ביותר | ניו יורק טיימס עוגיות שוקולד צ' יפס, עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי בצק עוגיות שוקולד צ' יפס, ו שכבה משולשת חמאת בוטנים + עוגיות שוקולד צ'יפס + כוסות בצק עוגיות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרפדים ניירות אפייה בנייר אפייה או סיליקון או מרססים יריעות עוגיות בתרסיס בישול ללא מקל.
מכניסים לקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים אותו בעזרת מטרפה לאיחוד. הניחו בצד.
בעזרת מערבל יד או מעמד מקציפים את החמאה עד שהיא בהירה יותר. מוסיפים לאט סוכרים ומקציפים עד שהוא בהיר ואוורירי.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם ומקציפים עד להטמעתן. מערבבים פנימה את הווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח במהירות נמוכה, ואז מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. זרוק על ידי ערימת כפות במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על גבי ניירות האפייה המוכנים.
אופים עד שהעוגיות משחימות קלות בקצוות, בערך 12 עד 15 דקות.
תנו לעוגיות להתקרר מספר דקות ואז העבירו אותן למתלים להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות שוקולד צ ' יפס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "