עוגיית חמאה הכי טובה בעולם.
עוגיית חמאה הכי טובה בעולם יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 270 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, קמח, סוכר superfine, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו צ'ילי העולם החדש, עוגת הלימון הטובה בעולם, ו עוגיות ה-M & M הטובות בעולם {A } (מתכונים דומים).
הוראות
צייר X עם חמאה על החלק התחתון של מחבת חומה 9x9 אינץ ' ו בשורה אותו עם קלף, להבטיח כי כמה קלף נוסף תלוי על הצדדים. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר יחד עד אור ורך, כ 3 דקות. לנצח ב וניל עד incorporated לחלוטין. מנפים בקמח, קורנפלור וסולת ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתאחד. לסיים ערבוב ביד כדי למנוע overworking את הבצק. לחץ על הבצק למחבת מוכנה באמצעות האצבעות. לכסות את הדף עם פלסטיק לעטוף ולחץ או רול עם גליל עגול קטן.
מניחים במקרר לצנן במשך שעה אחת לפחות.
מחממים את התנור ל-300 ° F. משתמשים במזלג כדי לנקב חורים על פני כל פני הבצק.
אופים עד עוגיית חמאה הוא חום זהוב בהיר, כ 55 דקות, מסתובב כל 15 דקות. השתמש נפה להפיץ שכבה דקה של סוכר superfine על פני השטח של עוגיית חמאה. אפשר להתקרר במשך 15 דקות, בזהירות להשתמש קלף התלויים כדי למשוך עוגיות מן המחבת.
לחתוך בעוד עדיין חם, להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד שלושה ימים.