עוגיית שיבולת שועל לעיסה תות להתפורר
עוגיית שיבולת שועל לעיסה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, תותים ושמנת שיבולת שועל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים עם עוגיית שיבולת שועל מתפוררת, עוגיית שיבולת שועל רכה וצימוקים לעיסה, ו עוגת פטל עם עוגיית שיבולת שועל מתפוררת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C )
בקערה בינונית, מקציפים את הביצים עם מיקסר חשמלי. בהדרגה להוסיף שתי כוסות של סוכר ומלח.
מערבבים בחמאה מותכת ווניל. ואז לקפל מנות של שיבולת שועל מיידית. לבסוף להוסיף 1/2 הנותרים כוס סוכר.
מורחים את הבלילה עוגייה על עובי 1/2 אינץ ' על גיליון עוגיות משומן היטב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות או עד העליון הוא השחמה וקצוות הם פריכים.
בעוד העוגייה עדיין חמה, לפרק את העוגייה הגדולה לחתיכות.