מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 277 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 18 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות והרימו רסק תפוחים, קינמון טחון, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצה טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית-עוגת חג המולד, ו עוגת פודינג אננס עוגת תערובת עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב את הקמחים, הסודה לשתיה, המלח והתבלינים; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מערבבים גזר וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
גזר
צימוקים
תבלינים
מלח
ביצה
3
יוצקים לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
תנור
5
לקבלת זיגוג, בקערה, להכות את גבינת שמנת, חמאה וניל עד חלקה. מקציפים סוכר. פרוסט את העוגה.