עוגת מוקה האפלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "קורנפלור", "סוכר מגורען", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוגת Blackout, עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, ו עוגת Blackout ברוקלין (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. מעילים 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם חמאה ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קקאו, קמח, אבקת אספרסו, סודה לאפייה, ואבקת אפייה עד משולב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
3
מערבבים את הסוכר, שמן, ביצים, וניל ומלח בקערה גדולה נפרדת, ומקציפים עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים את החלב וקפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קפה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים 1/3 מתערובת החלב לתערובת הסוכר / ביצה ומקציפים עד שרק שולבו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להוסיף 1/3 של תערובת הקמח, ולהקציף עד חלקה. המשך עם תערובת חלב וקמח הנותרים, לסירוגין בין כל לטאטא עד שכל החומרים הם רק משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
8
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים, סיבוב גיליון האפייה 180 מעלות באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
הסר את העוגות מהתנור ולתת להם לנוח, במחבת, על מדף קירור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
11
הסר את העוגות מן המחבתות, להתקרר לחלוטין לפני שתמשיך.
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, אבקת קקאו, אבקת אספרסו ומלח בסיר בינוני ו whisk לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
אבקת קקאו
עמילן תירס
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
לטאטא בחלב ווניל עד משולב לחלוטין ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להקציף את החלמונים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ובועות, כ 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה לחלוטין, על 1 דקה יותר.
5
הסר מהחום ומיד להוסיף את השוקולד והחמאה, ומערבבים עד מומס בשילוב שווה. שים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג וצינה לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
כדי להרכיב: לארגן 1 של העוגות על צלחת עוגה שטוחה העליון עם 1/3 של הפודינג, מתפשט באופן שווה וכמעט עד הקצוות. למעלה עם עוגה שנייה ואז להשתמש בפודינג שנותר כדי להקפיא את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
7
לחץ על פירורי עוגיות לתוך הצדדים העליון של העוגה. להרים כל פירורים שנפלו ולהחיל אותם, לחיצה בעדינות כדי לכסות את העוגה לחלוטין. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
עבור קצפת: בקערה בינונית, להוסיף את הקרם לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים את הרום וממשיכים להקציף עד נוקשה והקרם נדבק להקציף.