קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Blackout מוקה

עוגת Blackout מוקה
עוגת מוקה האפלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "קורנפלור", "סוכר מגורען", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוגת Blackout, עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, ו עוגת Blackout ברוקלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. מעילים 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם חמאה ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קקאו, קמח, אבקת אספרסו, סודה לאפייה, ואבקת אפייה עד משולב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מערבבים את הסוכר, שמן, ביצים, וניל ומלח בקערה גדולה נפרדת, ומקציפים עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים את החלב וקפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים 1/3 מתערובת החלב לתערובת הסוכר / ביצה ומקציפים עד שרק שולבו.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להוסיף 1/3 של תערובת הקמח, ולהקציף עד חלקה. המשך עם תערובת חלב וקמח הנותרים, לסירוגין בין כל לטאטא עד שכל החומרים הם רק משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
8
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים, סיבוב גיליון האפייה 180 מעלות באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
הסר את העוגות מהתנור ולתת להם לנוח, במחבת, על מדף קירור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
הסר את העוגות מן המחבתות, להתקרר לחלוטין לפני שתמשיך.
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, אבקת קקאו, אבקת אספרסו ומלח בסיר בינוני ו whisk לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת קקאואבקת קקאו
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
לטאטא בחלב ווניל עד משולב לחלוטין ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקציף את החלמונים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ובועות, כ 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה לחלוטין, על 1 דקה יותר.
5
הסר מהחום ומיד להוסיף את השוקולד והחמאה, ומערבבים עד מומס בשילוב שווה. שים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג וצינה לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
כדי להרכיב: לארגן 1 של העוגות על צלחת עוגה שטוחה העליון עם 1/3 של הפודינג, מתפשט באופן שווה וכמעט עד הקצוות. למעלה עם עוגה שנייה ואז להשתמש בפודינג שנותר כדי להקפיא את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
7
לחץ על פירורי עוגיות לתוך הצדדים העליון של העוגה. להרים כל פירורים שנפלו ולהחיל אותם, לחיצה בעדינות כדי לכסות את העוגה לחלוטין. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
עבור קצפת: בקערה בינונית, להוסיף את הקרם לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את הרום וממשיכים להקציף עד נוקשה והקרם נדבק להקציף.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מגישים קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים10ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, למחבתותחמאה, למחבתות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוופלים שוקולד תיבת, מרוסק לפירורים (על (מומלץ: ופלים שוקולד המפורסם נביסקו)וופלים שוקולד תיבת, מרוסק לפירורים (על (מומלץ: ופלים שוקולד המפורסם נביסקו)3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום כההרום כהה3largesחלמוניםחלמונים3largesביציםביצים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושל חזקקפה מבושל חזק1(יכול להיות או להרחיק)מלח שולחןמלח שולחן2(יכול להיות או להרחיק)מלח שולחןמלח שולחן2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותק, ועוד עבור מחבתות אבקאבקת קקאו לא ממותק, ועוד עבור מחבתות אבק2(חוֹרֶף)אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת