עוגת Innkeeper קולוניאלית
אם יש לכם חלב, חמאה, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו טוסט צרפתי ממולא קולוניאלי מבית פנקייק קולוניאלי, Innkeeper Pie, ו לחם שיבולת שועל קולוניאלי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, להמס את השוקולד עם המים. מערבבים ב 2/3 כוס סוכר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה או מרגרינה ו 1 1/2 כפיות וניל. תניח בצד.
מערבבים יחד קמח, 3/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, קיצור, חלב, ו 1/2 כפית וניל עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה לערבב. הכה במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מערבבים בביצה. מקציפים 2 דקות יותר.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מאפה מרופדת. מערבבים תערובת שוקולד, ויוצקים מעל הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 60 דקות.