עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורים שחורות
עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורי שחורות היא A צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך קרח, סוכר דמררה, כתום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
למילוי: יש מוכן ומקרר אחד מאפה מרופד 9 אינץ מחבת עוגה עגול מאפה או סריג למעלה.
מיץ לימון ותפוז לתוך קערה גדולה, הסרת כל זרעים.
הכינו את האגסים באמצעות מכונת קילוף תפוחים, או ליבה, לקלף, לחתוך אותם דק עם סכין חדה או על מנדולינה עד שיש לך על 5 כוסות פרוסות.
לדלות את פרוסות לימון ומיץ תפוזים.
מפזרים קלות עם 2 כפות של סוכר מגורען.
להפריש כדי לרכך מעט ולשחרר כמה מיצים, 20 עד 30 דקות.
בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, קמח, גרגרי ערער, קינמון, מלח, גרידת לימון; תהליך עד גרגרי ערער קצוצים וריחני.
כדי להסיר כל חתיכות גדולות שנותרו של ערער ברי, לנער את תערובת הסוכר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
משאיר מאחור כל מיץ עודף, להעביר את האגסים לקערה יחד עם תערובת הסוכר, להוסיף את הדבש, ולזרוק לשלב.
שכבת בחוזקה את האגסים במעטפת העוגה מוכן, כך שיש פערים מינימליים, mounding אותם מעט גבוה יותר במרכז.
מסדרים את הסריג או עגול מאפה על גבי crimp לפי הצורך.
צנן את העוגה במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי להגדיר את הבצק.
בינתיים, מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המתלה התחתון ומחממים את התנור ל-425 ° F.
מברשת את המאפה עם ביצה לשטוף מעיל, ומפזרים את הכמות הרצויה של סוכר demerara.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר של התנור.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד המאפה מוגדר ומתחיל חום.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, מעבירים את העוגה למרכז התנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה הוא חום זהוב עמוק והמיצים מבעבעים, 30 עד 35 דקות יותר. בדוק את האגסים עם שיפוד או סכין חדה; הם צריכים להיות עדינים.
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
העוגה תשמור בקירור במשך 3 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים.