עוגת Junipear של ארבע ועשרים ציפורי שחורות היא A צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך קרח, סוכר דמררה, כתום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ארבע ועשרים בלאקבירדס' ביצה 'N' גרוג פאי, עוגת שוקולד צ' ילי ירוקה של Four & Twenty Blackbirds, ו עוגת לימון שחור 'Blackbirds' ארבע ועשרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: מערבבים את הקמח, המלח והסוכר יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את חתיכות החמאה ואת המעיל עם תערובת הקמח באמצעות מגרד ספסל או מרית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
עם בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח, עובד במהירות עד חתיכות בגודל אפונה בעיקר להישאר (כמה חתיכות גדולות יותר בסדר; להיזהר לא overblend).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים את המים, חומץ סיידר, וקרח בכוס מדידה גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים 2 כפות של תערובת מי קרח על תערובת הקמח, ומערבבים וחותכים אותו עם מגרד ספסל או מרית עד שהוא משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הוסף עוד מתערובת מי הקרח, 1 עד 2 כפות בכל פעם, באמצעות מגרד הספסל או הידיים שלך (או שניהם) לערבב עד הבצק מגיע יחד בכדור, עם כמה חתיכות יבשות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
7
לסחוט ולצבוט עם קצות האצבעות שלך כדי להביא את כל הבצק יחד, לפזר חתיכות יבשות עם טיפות קטנות יותר של תערובת מי קרח, במידת הצורך, כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
לעצב את הבצק לתוך דיסק שטוח, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה, כדי לתת את הקרום זמן רך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
עטוף היטב, הבצק יכול להיות בקירור במשך 3 ימים או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
למילוי: יש מוכן ומקרר אחד מאפה מרופד 9 אינץ מחבת עוגה עגול מאפה או סריג למעלה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מיץ לימון ותפוז לתוך קערה גדולה, הסרת כל זרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
הכינו את האגסים באמצעות מכונת קילוף תפוחים, או ליבה, לקלף, לחתוך אותם דק עם סכין חדה או על מנדולינה עד שיש לך על 5 כוסות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
רול פירות צהוב אחד
13
לדלות את פרוסות לימון ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
14
מפזרים קלות עם 2 כפות של סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
15
להפריש כדי לרכך מעט ולשחרר כמה מיצים, 20 עד 30 דקות.
16
בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לשלב את הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען, קמח, גרגרי ערער, קינמון, מלח, גרידת לימון; תהליך עד גרגרי ערער קצוצים וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גרגרי ערער
כסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
כדי להסיר כל חתיכות גדולות שנותרו של ערער ברי, לנער את תערובת הסוכר דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
משאיר מאחור כל מיץ עודף, להעביר את האגסים לקערה יחד עם תערובת הסוכר, להוסיף את הדבש, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
שכבת בחוזקה את האגסים במעטפת העוגה מוכן, כך שיש פערים מינימליים, mounding אותם מעט גבוה יותר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חצאי אגסים בסירופ
20
מסדרים את הסריג או עגול מאפה על גבי crimp לפי הצורך.
21
צנן את העוגה במקרר במשך 10 עד 15 דקות כדי להגדיר את הבצק.
22
בינתיים, מניחים את מדפי התנור בתחתית ובמרכז, מניחים תבנית אפייה מעוטרת על המתלה התחתון ומחממים את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
23
מברשת את המאפה עם ביצה לשטוף מעיל, ומפזרים את הכמות הרצויה של סוכר demerara.
מרכיבים שתצטרך
Demerara Sugar
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
24
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת על המדף הנמוך ביותר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
25
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד המאפה מוגדר ומתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
26
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, מעבירים את העוגה למרכז התנור וממשיכים לאפות עד שהמאפה הוא חום זהוב עמוק והמיצים מבעבעים, 30 עד 35 דקות יותר. בדוק את האגסים עם שיפוד או סכין חדה; הם צריכים להיות עדינים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחד
27
אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
28
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.
29
העוגה תשמור בקירור במשך 3 ימים או בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים.