עוגת אגוז מייפל
עוגת אגוז מייפל היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ויסקי, חומץ סיידר, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו ברים כוח תאריך ואגוזים, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, ו אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח. התאמה לתוך צלחת פאי 9 אינץ 'לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ' overhang, ולאחר מכן לקפל overhang תחת (כדי לחזק קצה) ולחץ על שולי צלחת עוגה. Decoratively crimp edge ו chill shell עד המשרד, על 30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
בקלילות זין התחתון ואת הצד של קליפת עוגה בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה פגז עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד מאפה הוא זהב חיוור לאורך שפת ולהגדיר מתחת משקולות, על 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד למטה בצד הם זהב חיוור, על 10 דקות יותר. מגניב לחלוטין בצלחת עוגה על מדף, כ -20 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
משרים חמוציות מיובשות במים חמים עד שהתרככו, כ -10 דקות, ולאחר מכן לנקז היטב.
אגוזים מורחים במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור עד ריחני, כ 6 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מערבבים יחד סירופ, סוכר חום, חמאה, ביצים, בורבון (אם משתמשים), חומץ ומלח עד לשלב היטב, ומערבבים אגוזים ואוכמניות.
יוצקים מילוי לתוך מעטפת עוגה מקורר ואופים עד מילוי מוגדר רק, 40 עד 50 דקות. מגניב לחלוטין בצלחת עוגה על מדף לפני ההגשה.
העוגה יכולה להתבצע 8 שעות קדימה ונשמרת, חשופה, בטמפרטורת החדר.