עוגת אגוז פרלין עם ציפוי גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. אם יש לכם שוקולד מריר של בייקר, אבקת סוכר, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת תפוחים עם מילוי גבינת שמנת וציפוי פרלין, עוגת בננה אגוזים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר אגוז עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך 2/3 כוס אגוזים מעבד מזון או בלנדר עד הקרקע דק. הכן את הבלילה עוגה לפי ההוראות על החבילה; מערבבים אגוזים הקרקע.
יוצקים לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות ריססו עם ספריי בישול.
אופים 25 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר עוגות מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
בינתיים, לכסות גיליון אפייה עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול. מביאים סוכר מגורען ומים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם. מערבבים באגוזים הנותרים; מורחים על תבנית אפייה מוכנה. מגניב לגמרי.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות גם לאחר כל תוספת. ממיסים שוקולד לפי הוראות החבילה; מגניב מעט.
להוסיף 2/3 של שוקולד נמס כדי להישאר ציפוי בקערה; לנצח עד מעורבב. בזהירות להסיר אגוזים מנייר כסף; לפרוץ אשכולות קטנים.
חותכים כל שכבת עוגה אופקית לשניים; מחסנית על צלחת, הפצת ציפוי שוקולד בין השכבות. כפור העליון בצד של עוגה עם זיגוג גבינת שמנת רגיל שמורות.
טפטוף עם שוקולד נמס שנותר.