עוגת אגוז קנטאקי מיושנת
עוגת האגוזים בסגנון קנטקי הישנה יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 288 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי מלך, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת חמאה קנטאקי, עוגת חמאה קנטאקי, ו עוגת ויסקי קנטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, מלח ואבקת אפייה.
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר עד רכות. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מערבבים חלב ווניל, ומוסיפים לסירוגין עם תערובת קמח לתערובת ביצה. מקפלים פנימה אגוזים.
יוצקים לתוך מחבת עוגה משומנת ומשורנת 9 x 13 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות. מגניב על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי