עוגת אגוז קרמל
אם $1.41 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת אגוז קרמל יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 632 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, סירופ תירס, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קרמל אגוז, עוגת אגוז תפוח קרמל, ו פינוקי קרמל אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: קמח הדופק, מלח וחמאה במעבד מזון עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף מים, 1 כף. בכל פעם; דופק רק עד רך ומתפורר. צורה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה או לילה.
מגלגלים בצק למעגל 11 אינץ'. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. קצה Crimp. להכניס למקרר.
הפוך מילוי: מחממים תנור ל 191°.
להקציף יחד ביצים וסוכר חום.
מוסיפים סירופ תירס, חמאה, בורבון, וניל ומלח; להקציף עד חלקה. מערבבים אגוזי מלך; לשפוך לתוך קליפת עוגה.
אופים עד מילוי הוא נפוח קרום הוא השחמה קלות, 35 עד 40 דקות. מגניב. (עוגה יכולה להתבצע יום אחד קדימה ושמרה בקירור. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
הפוך קצפת: קצפת ודבש עם מיקסר חשמלי על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר.