קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אגס

עוגת אגס
אם יש לך בסביבה 45 דקות כדי לבלות במטבח, טארט אגס יכול להיות מצוין lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יש קינוח זה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 361 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך reisling, חתיכת קליפת לימון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת אגס, עוגת אגס, ו עוגת אגס.

הוראות

1
מגלגלים את הבצק הקרום לעיגול 13 אינץ 'ולוחצים אותו למחבת טארט 10 אינץ' עם תחתית נשלפת (אם אין לך מחבת טארט, צלחת עוגה היא בסדר גמור). להתאים את הבצק לקצוות ולאחר מכן לקצץ את הבצק העודף נשען על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
שים את הקרום במקפיא כדי להתקרר במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הכן את frangipane: לנצח יחד את ממרח שקדים וסוכר כדי לשבור אותו לגזרים. הכה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים בביצה, קמח, מלח, תמצית שקדים ומכים עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אל תדאגו אם יש כמה חתיכות קטנות של ממרח שקדים. כמו כן, אל תדאגו אם זה נראה כאילו אתה לא עושה מספיק כמו frangipane יעלה במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
7
הכן את האגסים: לקלף וליבה האגסים, ולאחר מכן לחתוך אותם דק, על 1/8 עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מניחים את הפרוסות בקערה עם מיץ לימון כדי לעזור לשמר את הצבע שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מורחים frangipane על החלק התחתון של קליפת טארט. לאחר מכן, בזהירות לארגן את פרוסות האגס בתבנית דקורטיבית (הם יכולים לחפוף מעט, אבל לא לבנות אותם בשכבות או טארט יהיה חוסר מראה מעודן).
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1
אופים ב 375°f במשך 30-35 דקות או עד האגסים לקחת על קצת צבע ואת הקצוות של פגז טארט הם חום זהוב. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הפוך את זיגוג משמש: בעוד הטארט אופה, מניחים את ריבת משמש, קליפת לימון, תמצית וניל, ומים או ריזלינג לתוך מחבת רוטב קטן וחמים מעל חום בינוני במשך 5 עד 8 דקות, כל הזמן ערבוב. לאחר התערובת צמצמה ועבה לקחת אותו מהחום ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ריבת משמשריבת משמש
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ריזלינגריזלינג
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
זיגוג טארט ומגישים: לאחר הטארט הוא מתוך תנור מברשת את זיגוג משמש על האגסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.