עוגת אגס-דובדבן עם Streusel שקדים
פאי אגס-דובדבן עם Streusel שקדים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. גשו לסופר וקנו שקדים, אגסים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז, עוגת דובדבנים עם שקדים, ו ביסקוויטים שרי שקדים Streusel.
הוראות
שלב ברנדי ודובדבנים במחבת 1-עד 1 1/2 ליטר; לכסות ולהגדיר על אש נמוכה רק עד חם, על 3 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד דובדבנים הם מעט מתרככים, לפחות 5 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, קורנפלור, כוסברה, זנגביל ואגוז מוסקט. מערבבים באגסים ותערובת הדובדבנים.
על לוח מקומח קל, לגלגל מאפה לתוך סיבוב 12 אינץ'. בקלות, בלי להתמתח, למחבת פאי 9 אינץ'. מקפלים בצק עודף סביב קצה תחת עצמו קצה חליל.
יוצקים תערובת פירות לתוך מאפה.
במעבד מזון או קערה, מערבבים קמח וסוכר חום. להסתחרר או לשפשף בחמאה עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורים גסים.
מוסיפים אגוזים ומערבבים או מערבבים רק עד בשילוב. לסחוט חופנים של תערובת streusel עד שהוא נדבק זה לזה, ואז גס להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ ' על פירות.
הגדר מחבת במחבת אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים על המדף התחתון של תנור רגיל או הסעה 375 עד המיצים בועה סביב הקצוות, 1 עד 1 1/4 שעות. אם עוגה מחממת מהר מדי (לבדוק לאחר 30 דקות), לעטוף מנות כהות רופף עם רדיד.
בואו להתקרר על מדף לפחות 1 1/2 שעות.