עוגת אגס דלתא
גשו לסופר וקנו צימוקים, ביצים, שמן סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס דלתא, עוגת דלתא מוקה שיפון, ו עוגת הקפה הטובה ביותר אי פעם והמהפך במטבח המיני של הבת שלי עם ברז דלתא.
הוראות
בקערה גדולה עם מיקסר, לנצח סוכר, ביצים, ושמן 1/2 כוס עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח וציפורן. מערבבים באגסים, אגוזי מלך, וצימוקים.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים ומערבבים רק עד שתרטבו באופן שווה.
מורחים הבלילה במחבת משומנת ומשוריינת 9 - ידי 13 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד ראש מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, על 1 שעה (כ 45 דקות בתנור הסעה). מגניב על מדף.
מגישים חם או מגניב; לחתוך לתוך מלבנים ולהרים עם מרית.