קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת אגס דלתא

עוגת אגס דלתא
גשו לסופר וקנו צימוקים, ביצים, שמן סלט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס דלתא, עוגת דלתא מוקה שיפון, ו עוגת הקפה הטובה ביותר אי פעם והמהפך במטבח המיני של הבת שלי עם ברז דלתא.

הוראות

1
בקערה גדולה עם מיקסר, לנצח סוכר, ביצים, ושמן 1/2 כוס עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח וציפורן. מערבבים באגסים, אגוזי מלך, וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגסאגס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים ומערבבים רק עד שתרטבו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
מורחים הבלילה במחבת משומנת ומשוריינת 9 - ידי 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור 350 עד ראש מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז, על 1 שעה (כ 45 דקות בתנור הסעה). מגניב על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם או מגניב; לחתוך לתוך מלבנים ולהרים עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית