עוגת אגס ריקוטה
והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קינוח ריקוטה אגס, ריקוטה, אגס וטוסט שקדים, ו אגס, אגוז וריקוטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח קל שני 9 ½ אינץ מחבתות קפיץ.
לטחון את אגוזי לוז וקמח במעבד מזון מיני עד בסדר גמור.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי עם מצורף whisk, לשלב את הביצים וסוכר ולהכות במהירות גבוהה במשך 15 דקות, עד התערובת יש פי ארבעה נפח. בעדינות לקפל את אגוזי לוז וקמח עם מרית עד רק בשילוב. ואז להוסיף את החמאה. מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות מוכנות ואופים במשך 10 עד 12 דקות, עד המשרד למגע. תניח בצד.
הפוך את האגסים: בסיר קטן לשלב את האגסים, סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד האגסים רכים.
הסר מהחום, מערבבים את הברנדי, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. תניח בצד.
הפוך את הסירופ: בסיר קטן, לשלב את הסוכר ½ כוס מים ולהביא לרתיחה. מערבבים בברנדי.
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את ריקוטה, סוכר, וניל לפחות 5 דקות, עד שמנת.
בינתיים, לנצח את השמנת עד פסגות המשרד טופס. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת ריקוטה. מקפלים בתערובת אגס מקורר.
הסר את אחת שכבות העוגה מן המחבת ומניח על מגש הגשה גדול מספיק כדי להחזיק את הטבעת החיצונית של מחבת springform.
מברישים את העוגה עם חצי מהסירופ כדי להרטיב אותה. ערמו את המילוי במרכז העוגה והחזירו את טבעת הקפיץ מעל העוגה.
בעדינות להפיץ את המילוי לקצוות ולאחר מכן העליון עם השכבה השנייה של העוגה.
מברישים את שאר הסירופ מעל. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא עד הסט, בערך 2 שעות.
הסר את טבעת springform ומקרר עד מוכן לשרת.