קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגס ריקוטה

עוגת אגס ריקוטה
והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קינוח ריקוטה אגס, ריקוטה, אגס וטוסט שקדים, ו אגס, אגוז וריקוטה קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח קל שני 9 ½ אינץ מחבתות קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטחון את אגוזי לוז וקמח במעבד מזון מיני עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי עם מצורף whisk, לשלב את הביצים וסוכר ולהכות במהירות גבוהה במשך 15 דקות, עד התערובת יש פי ארבעה נפח. בעדינות לקפל את אגוזי לוז וקמח עם מרית עד רק בשילוב. ואז להוסיף את החמאה. מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות מוכנות ואופים במשך 10 עד 12 דקות, עד המשרד למגע. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הפוך את האגסים: בסיר קטן לשלב את האגסים, סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הסר מהחום, מערבבים את הברנדי, ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
6
הפוך את הסירופ: בסיר קטן, לשלב את הסוכר ½ כוס מים ולהביא לרתיחה. מערבבים בברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את ריקוטה, סוכר, וניל לפחות 5 דקות, עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
בינתיים, לנצח את השמנת עד פסגות המשרד טופס. באמצעות מרית, בעדינות לקפל את הקצפת לתוך תערובת ריקוטה. מקפלים בתערובת אגס מקורר. 
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
הסר את אחת שכבות העוגה מן המחבת ומניח על מגש הגשה גדול מספיק כדי להחזיק את הטבעת החיצונית של מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
מברישים את העוגה עם חצי מהסירופ כדי להרטיב אותה. ערמו את המילוי במרכז העוגה והחזירו את טבעת הקפיץ מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
בעדינות להפיץ את המילוי לקצוות ולאחר מכן העליון עם השכבה השנייה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מברישים את שאר הסירופ מעל. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא עד הסט, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
הסר את טבעת springform ומקרר עד מוכן לשרת.