והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-81 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קינוח ריקוטה אגס, ריקוטה, אגס וטוסט שקדים, ו אגס, אגוז וריקוטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 177°. חמאה וקמח קל שני 9 ½ אינץ מחבתות קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטחון את אגוזי לוז וקמח במעבד מזון מיני עד בסדר גמור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי עם מצורף whisk, לשלב את הביצים וסוכר ולהכות במהירות גבוהה במשך 15 דקות, עד התערובת יש פי ארבעה נפח. בעדינות לקפל את אגוזי לוז וקמח עם מרית עד רק בשילוב. ואז להוסיף את החמאה. מחלקים את הבלילה בין שני מחבתות מוכנות ואופים במשך 10 עד 12 דקות, עד המשרד למגע. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הפוך את האגסים: בסיר קטן לשלב את האגסים, סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות