עוגת אוכמניות
עוגת אוכמניות היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצק קרום העוגה הבסיסי הטוב ביותר, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור על השלב הנמוך ביותר ולחמם תנור ל 37
בעדינות אבק הדלפק שלך ואת סיכה מתגלגל עם קמח, ואז לפתוח דיסק אחד של בצק. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מעביר בצק ל9-in. מחבת פאי, לתת לו ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/4 ב. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 15 דקות ועד לילה. בינתיים, לגלגל את הדיסק השני לתוך 11-in. מעגל.
מעבירים לסדין אפייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 15 דקות ועד לילה.
בעוד קרום צמרמורת, לשים פירות יער בקערה גדולה.
מפזרים קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען, סוכר חום, טפיוקה, מיץ לימון ומלח. מערבבים בעדינות עד פירות יער מצופה היטב. טעם ולהוסיף סוכר מגורען יותר אם אתה רוצה.
יוצקים תערובת ברי לתוך קרום תחתון צונן נקודה עם חמאה. לפתוח את הקרום העליון ולשכב על עוגה. קפל את הקרום התחתון קצה מעל קצה קרום העליון וקצוות crimp יחד.
חותכים כמה פתחי אוורור בקרום העליון ומפזרים עם נשאר 1 כפית. סוכר. שים עוגה על תבנית אפייה ואופה עד הקרום הוא השחמה ומילוי מבעבע, 60 עד 75 דקות. (לכסות את הקצוות בנייר כסף אם הם הופכים כהים מדי לפני אמצע העליון הוא השחמה יפה.)
תנו לעוגה להתקרר עד שתחתית מחבת הפאי מגיעה לטמפרטורת החדר, לפחות 3 שעות.
מגישים עם קצפת או גלידה אם אתה רוצה.