קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אטריות ניקואז

עוגת אטריות ניקואז
מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן גסה, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. נסו תבשיל אטריות טונה, עוגת דגי טונה סלט ניאואז, ו עוגת אטריות צהובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את האטריות במי ברז חמים בקערה גדולה ומשרים, מרפרפים פעם אחת, למשך 7 דקות; הם צריכים להתפרק בלי להישבר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים במסננת ומנערים לייבוש; טפיחה עם מגבות במידת הצורך. מחזירים לקערה וזורקים עם 1 כף שמן זית וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים לקערה את המנגולד והפטרוזיליה; לזרוק, לפרק את האטריות. בקערה קטנה מקציפים את הביצים עם גבינת הפרמזן והמלח והפלפל לפי הטעם; מוסיפים לאטריות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
Chard שוויצריChard שוויצרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות במחבת 9 אינץ ' עם מכסה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את תערובת האטריות ולוחצים כלפי מטה בעזרת מרית; מכסים ומבשלים עד שהתחתית מזהיבה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים צלחת גדולה מעל התבנית; הפוך את העוגה לצלחת. מחליקים את העוגה חזרה לתבנית, מכסים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 5 עד 10 דקות. הופכים לצלחת, מפזרים מלח וחותכים ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צילום: יונהי קים