קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אננס הפוכה

עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה דורשת בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 522 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח עוגה, חמאה, סודה לשתייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 22%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מכניסים את האננס הקצוץ לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שהם רכים וזהובים קלות. השאירו את התנור בחום של 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
4
מכניסים את הסוכר, שעועית הווניל ו -1 / 2 כוס מים לסיר בינוני ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא הופך לקרמל בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרמלקרמל
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את האננס הקצוץ, השמנת, המלח והארבול ומבשלים עד להפחתת מעט.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
קרםקרם
מלחמלח
6
מניחים להתקרר כ -5 דקות לפני שמוסיפים אותו לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוציאים את שעועית הווניל, ואז מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת רשת בינונית לקערה. מחזירים את התערובת לסיר ומצמצמים אותה לעקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
יוצקים את הקרמל לתבנית ברזל יצוק מתובלת בגודל 10 אינץ ' ומניחים להתקרר מעט. מסדרים את פרוסות האננס על גבי הקרמל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
קרם את החמאה והסוכר בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, מגרד את דפנות הקערה ותחתיתה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
10
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים עד להטמעה של כל אחת מהן.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
מקציפים בקערה את הקמח, קמח התירס, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מקציפים יחד את החלב, השמנת החמוצה, הרום, תמצית הווניל וזרעי הווניל בכוס מדידה. מחליפים את החומרים היבשים והרטובים שמתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים עד לאיחוד, מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
זרעיםזרעים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
13
יוצקים את הבלילה על האננס בתבנית הברזל היצוק ואופים עד שהחלק העליון מזהיב קלות וקיסם המוחדר למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מחוברים, 30 עד 40 דקות. מצננים על רשת אפייה למשך 10 דקות, ואז הופכים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
14
מניחים להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1צביטהקמצוץ אבקת צ'ילה דה arbolקמצוץ אבקת צ'ילה דה arbol0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')165חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח עוגה (1/2 כוסות בתוספת 2 כפות)קמח עוגה (1/2 כוסות בתוספת 2 כפות)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כההרום כהה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר מגורען (1 1/4 כוסות בתוספת 3 כפות)סוכר מגורען (1 1/4 כוסות בתוספת 3 כפות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אננס טרי, קצוץ גס, בתוספת 1 אננס זהב בשלים קטנים, קלופים, cored, חצץ פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' וכל פרוסה לחתוך 1/2אננס טרי, קצוץ גס, בתוספת 1 אננס זהב בשלים קטנים, קלופים, cored, חצץ פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' וכל פרוסה לחתוך 1/20חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1שעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר115 גרם קמח תירס צהוב בסדר115 גרם קמח תירס צהוב בסדר

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.