עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה דורשת בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 522 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח עוגה, חמאה, סודה לשתייה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 22%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מכניסים את האננס הקצוץ לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד שהם רכים וזהובים קלות. השאירו את התנור בחום של 350 מעלות צלזיוס.
מכניסים את הסוכר, שעועית הווניל ו -1 / 2 כוס מים לסיר בינוני ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא הופך לקרמל בהיר.
מוסיפים את האננס הקצוץ, השמנת, המלח והארבול ומבשלים עד להפחתת מעט.
מניחים להתקרר כ -5 דקות לפני שמוסיפים אותו לבלנדר.
מוציאים את שעועית הווניל, ואז מעבירים בזהירות את התערובת לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת רשת בינונית לקערה. מחזירים את התערובת לסיר ומצמצמים אותה לעקביות רוטב.
יוצקים את הקרמל לתבנית ברזל יצוק מתובלת בגודל 10 אינץ ' ומניחים להתקרר מעט. מסדרים את פרוסות האננס על גבי הקרמל ומניחים בצד.
קרם את החמאה והסוכר בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, מגרד את דפנות הקערה ותחתיתה פעם אחת.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים עד להטמעה של כל אחת מהן.
מקציפים בקערה את הקמח, קמח התירס, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח עד לאיחוד.
מקציפים יחד את החלב, השמנת החמוצה, הרום, תמצית הווניל וזרעי הווניל בכוס מדידה. מחליפים את החומרים היבשים והרטובים שמתחילים ומסתיימים בקמח ומערבבים עד לאיחוד, מגרדים את דפנות הקערה ותחתיתה.
יוצקים את הבלילה על האננס בתבנית הברזל היצוק ואופים עד שהחלק העליון מזהיב קלות וקיסם המוחדר למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מחוברים, 30 עד 40 דקות. מצננים על רשת אפייה למשך 10 דקות, ואז הופכים על מגש גדול.
מניחים להתקרר 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.