עוגת אננס הפוכה מיושנת
עוגת אננס הפוכה מיושנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו דובדבנים, אבקת אפייה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
במחבת 10 אינץ ' כבדה עם ידית עמידה לחום (אני משתמש במחבת ברזל יצוק), להמיס 1/2 כוס חמאה או מרגרינה על חום נמוך מאוד.
הסר מהחום, ומפזרים סוכר חום באופן שווה על פני מחבת. מסדרים פרוסות אננס כדי לכסות את תחתית המחבת. להפיץ דובדבנים סביב אננס; להפריש.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
תפריד את הביצים לשתי קערות. בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה רק עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר מגורען בהדרגה, להכות היטב לאחר כל תוספת. הכה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה קטנה, לנצח חלמונים ביצה במהירות גבוהה עד עבה מאוד וצהוב. עם מקציף חוט או מגרדת גומי, באמצעות תנועה יתר ותחת, מקפלים בעדינות חלמונים וקמח תערובת ללבנים עד מעורבב. מקפלים 1 כף חמאה מומסת או מרגרינה ותמצית שקדים.
מורחים את הבלילה באופן שווה על אננס במחבת.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד פני השטח מעיינות בחזרה כאשר נלחץ בעדינות עם קצה האצבע. שחרר את הקצוות של העוגה עם סכין שולחן. לקרר את העוגה במשך 5 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה.