קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגת אננס מהירה הפוכה

עוגת אננס מהירה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוכה מהירה. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . אם יש לך סוכר חום, תערובת מקורית, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. במחבת עגולה 9 אינץ 'או מחבת מרובעת 8 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה מומסת. מסדרים פרוסות אננס בשכבה אחת על תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס (דובדבנים עם גבעולים ניתן להוסיף לאחר האפייה).
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
5
בקערה גדולה, לנצח את החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
7
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן על העוגה כמה דקות כך תערובת סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; להסיר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים