קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגת אננס מהירה הפוכה

עוגת אננס מהירה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוכה מהירה. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . אם יש לך סוכר חום, תערובת מקורית, דובדבנים maraschino, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. במחבת עגולה 9 אינץ 'או מחבת מרובעת 8 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה מומסת. מסדרים פרוסות אננס בשכבה אחת על תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מניחים דובדבן במרכז כל פרוסת אננס (דובדבנים עם גבעולים ניתן להוסיף לאחר האפייה).
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
5
בקערה גדולה, לנצח את החומרים הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הבלילה על אננס ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
7
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל. השאירו פאן על העוגה כמה דקות כך תערובת סוכר חום יכול לטפטף מעל עוגה; להסיר מחבת. מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי