עוגת אננס שתיינית הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אננס הפוכה Boozy. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 651 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אננס במיץ, שמן צמחי, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת אננס בגריל שתויה עם דובדבנים הפוכה, עוגות הפוך אננס מיני Boozy, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אננס ודובדבנים סחוטים בקערות נפרדות.
יוצקים כ 1 כוס רום על אננס ורום שנותר על דובדבנים.
בואו לעמוד 1 עד 8 שעות כדי להשרות.
מניחים חמאה במחבת 13x9 אינץ ungreased; מניחים בתנור כדי להמיס. כאשר חמאה מומסת, להסיר מחבת מהתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה; להפריש.
מסננים ושומרים 1/2 כוס רום מאננס. מסדרים פרוסות אננס במחבת ב 3 שורות של 3 או 4 פרוסות.
לנקז רום דובדבנים; להשליך רום.
מניחים 1 דובדבן במרכז כל פרוסת אננס.
בקערה גדולה, תערובת עוגה במקום, תערובת פינה קולדה, שמן, ביצים ורום שמורות 1/2 כוס מאננס. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים באופן שווה על פירות במחבת.
אופים 40 עד 45 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. תריץ סכין בקצוות העוגה.
מניחים גיליון עוגיות הפוך על פני מחבת; להפוך גיליון עוגיות ומחבת מעל.
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר מיצים לרוץ למטה על עוגה.