עוגת אספרגוס
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 296 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, קמח, מי קרח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אספרגוס, עוגת אספרגוס, ו עוגת אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הקמח עם המלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים במזלג עד לקבלת הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות לטפוח אותו לדיסק. לעטוף את הבצק פלסטיק לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 13 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו בזהירות למחבת טארט 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לפתוח את הבצק בעדינות ללחוץ אותו לתוך המחבת מבלי למתוח. חתוך את הבליטה. לעטוף את פגז טארט פלסטיק לקרר אותו עד המשרד, על 1 שעה, או לילה.
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה, שעועית יבשה או אורז.
אופים את הקליפה במשך כשעה, או עד השחמה קלה סביב הקצה.
הסר את משקולות העוגה לסכל ולאפות את הקליפה במשך 10 דקות, או עד להשחים באופן שווה מבושל דרך.
העברה למתלה כדי מגניב. תשאיר את התנור דולק.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס עד במכרז, על 4 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
לנקז שוב להתייבש עם מגבות נייר. מסדרים את האספרגוס במעטפת טארט עם כל החניתות הפונות לאותו כיוון; לקצץ אותם כדי להתאים במידת הצורך.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים כדי לערבב. הכה בחלב, חמאה מומסת ומלח.
יוצקים את תערובת פודינג מעל האספרגוס ומפזרים את Parmigiano-רג ' יאנו מעל. הגדר את הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 45 דקות, או עד פודינג מוגדר רק.
להעביר את הטארט מתלה כדי להתקרר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך 8 טריזים לשרת חם או בטמפרטורת החדר.